zaterdag 1 maart 2014

Toevallig ontdekt : Pecan appeltaart

Peacan Appeltaart
http://www.groenindekeuken.nl/paleo/

Korst

1 1/2 cup pecannoten
1 tl kaneel
1 tm zeezout
1 ei

Vulling
5 appels in schijfjes
1 el honing
1 el vers citroensap
1 el kaneel
1 tl speculaaskruiden

Carameldip
1 cup rozijnen
2 el amandelpasta
2 el kokosolie gesmoten
1/2 l zeezout
3 el honing

- Rooster de pecans 10 min op 200 *
- verlaag de temperatuur naar 175 *
- maal de noten tot meel in een koffiemolen
- meng met het ei, zout en kruiden
- vet een vorm in met kokosolie en spreid het deeg erin
- voor de zoetekauw smeer een laagje eigengemaakte caramel op de bodem
- schil de appel en snij in schijfjes, meng er citroensap en honing over, drapeer over het deeg
- bak in de oven +/- 60 minuten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten