VERBODEN |
Toegestaan |
|
|
witte bonen |
Schillen en harde nerf verwijderen |
tomatensaus en tomatenpuree |
chinese kool, waterkers, sla, paksoi |
groene paprika |
courgette, andijvie, gestoofd witloof |
rode kool |
sojascheuten, veldsla, waterkers |
pompoen |
postelijn |
pastinaak |
bloemkool en broccoli |
aubergine |
venkel, warmous |
look |
rauw witloof en sla steeds in combinatie met koude olie en
mayonaise |
schorseneren |
spinazie (weinig) enkel in combinatie met aardappelpuree |
radijs en rammenas |
extra fijne sperzieboontjes max. 1 x per week |
rapen |
|
linzen |
steeds gevoeligheid voor gekookte wortelen nakijken |
mais |
|
sojabonen |
in beperkte mate |
aardpeer |
een weinig erwten |
|
knolselder, asperges, kikkererwten |
augurken en pickles |
ui, champignons |
alle groentesoorten in bokaal
of blik |
rode of gele paprika (steeds geschild) |
|
koolrabi |
vegetarische burgers |
gestoofde tomaat (max. 1 stuk per week) gemend onder een
rijstschotel |
quorn, tempé en seitan |
of met wat salede en mayonaise of olie |
|
vegetarisch beleg voor
bij toast of pita |
|
geraspte knolselder met mayonaise
na 3
weken |
aubergine paté |
avocado puree |
linzen : kleine hoeveelheid
steeds in combinatie met rijst of quinoa |
ketchup DANIVAL (basis van
rijstsiroop) |
tofu : max 1 keer per week
|
|
|
|
Geen opmerkingen:
Een reactie posten