zaterdag 15 maart 2014

Groenten dat ik momenteel wel en niet mag eten, een zoektocht naar toffe gerechten

VERBODEN Toegestaan
witte bonen Schillen en harde nerf verwijderen
tomatensaus en tomatenpuree chinese kool, waterkers, sla, paksoi
groene paprika courgette, andijvie, gestoofd witloof
rode kool sojascheuten, veldsla, waterkers
pompoen postelijn
pastinaak bloemkool en broccoli
aubergine venkel, warmous
look rauw witloof en sla steeds in combinatie met koude olie en mayonaise
schorseneren spinazie (weinig) enkel in combinatie met aardappelpuree
radijs en rammenas extra fijne sperzieboontjes max. 1 x per week
rapen
linzen steeds gevoeligheid voor gekookte wortelen nakijken
mais
sojabonen in beperkte mate
aardpeer een weinig erwten
knolselder, asperges, kikkererwten
augurken en pickles ui, champignons
alle groentesoorten in bokaal of blik rode of gele paprika (steeds geschild)
koolrabi
vegetarische burgers gestoofde tomaat (max. 1 stuk per week) gemend onder een rijstschotel
quorn, tempé en seitan of met wat salede en mayonaise of olie
vegetarisch beleg  voor bij toast of pita












 
geraspte knolselder met mayonaise

na 3 weken
aubergine paté
avocado puree
linzen : kleine hoeveelheid steeds in combinatie met rijst of quinoa
ketchup DANIVAL (basis van rijstsiroop)
tofu : max 1 keer per week


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten