Pasta met mosselen
400 gr quinoa pasta
1 kg mosselen
selder
1 ui
1 teentje look (weglaten)
peterselie
• Snijd de selder, de look en de ui
• Doe er de peterselie bij, samen met een beetje witte wijn en water
• Stoom de mosselen 2' op 100°
• Kook de pasta
• Bak de pasta in wat olijfolie met look
• Doe de mosselen bij de pasta
• Snijd nog wat peterselie, en bestrooi samen met wat Parmezaanse kaas
Remoulade van courgette met lookmayonaise (4p)
4 courgettes
Blauwe kaas vervangen door Valio-kaas
Walnoten
1 eiwit
1 el mosterd
2 el witte wijnazijn
2 el water
1/2 bot platte peterselie
1 teentje look (weglaten)
4 dl arachideolie (vervangen door koolzaadolie)
• Snijd de courgettes in julienne
• Doe de kruiden, het eiwit, de look, de mosterd, het water en de azijn samen en mix
• Wacht tot alles mooi dikt
• Werk op met de olie
• Meng de courgettes met de lookmayonaise
• Werk af met walnoten & blauwe kaas
quantity
Geen opmerkingen:
Een reactie posten